Sencera M

LLOGUER MAS VIOLELLA - CASA COMPLERTA

La Casa Rural Mas Violella és una casa de pagès del segle XVIII, restaurada, conservant la seva autenticitat.

Està a prop de Sant Joan les Fonts, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Una situació privilegiada, al costat d’Olot i Besalú. A només 30 minuts de Girona i a poc més d'una hora de Barcelona

El Mas Violella es pot llogar sencera per a grups nombrosos i en total disposeu de 7 habitacions, 4 banys complerts, 2 lavabos, dues cuines grans i dues sales d'estar amb llar de foc (una a cada planta)

Per a grups nombrosos, hi hau una taula supletòria al menjador de la Granota, que permet reunir fins a 18-20 persones. Aquí podeu fer els àpats i a l'estiu al gran porxo del jardí

Els allotjaments Cargol i Granota, es poden comunicar interiorment.

En els exteriors de la casa hi ha un jardí de 4000 m2, amb una amplia zona d’esbarjo: barbacoes, porxo, piscina , camp de futbol, voleibol, ping-pong i gronxadors  i una caseta de jocs per als més petits. També tenim una sala amb jocs, billar i diana de dards.

Tota la casa disposa de calefacció, wfi,  jocs de taula,   trones i banyeres per a nadons, mobiliari per a infants,  etc. Tot gratuït per als nostres clients.

Zona d'aparcament dins la finca. Fàcil accés.

A la casa, trobareu informació detallada sobre activitats i llocs d'interès

Podeu consultar detalladament si entreu a cadascun dels allotjaments:

Cargol, Granota, Cabana i Patufet

Transport públic:

Des de Barcelona i Girona una línia d'autocars (TEISA) té parada a Sant Joan les Fonts, a 2 km de la casa. Us vindrem a recollir i us portarem a la casa.

Estació tren: AVE - TGV a Figueres a 30 km

Aeroport de Girona a 45 km

Servei de taxis i minibus

Servei de taxi-tour

42°12'58.6"N 2°31'55.6"E