Mas Violella M

MAS VIOLELLA

La Casa Rural Mas Violella és una casa de pagès del segle XVIII, restaurada, conservant la seva autenticitat.

Està a prop de Sant Joan les Fonts, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Una situació privilegiada, al costat d’Olot, els volcans, la Fageda d’en Jordà, etc. Una zona desconeguda per molta gent, amb un paisatge singular d’una bellesa incomparable. És una extensa zona protegida pel seu alt valor natural i paisatgístic.

Mas Violella és una casa de turisme rural,  acollidora, ben pensada per anar-hi amb nens ja que disposa de quantitat  d' instal·lacions per a totes les edats. També és tranquil·la i acollidora per a parelles que vulguin gaudir del paisatge de la Garrotxa, fer senderisme, anar amb bicicleta, descobrir el seu patrimoni romànic o passejar tranquil·lament

Per a grups nombrosos, hi hau una taula supletòria al menjador de la Garnota, que permet reunir fins a 18-20 persones.

Els allotjaments Cargol i Granota, es poden comunicar interiorment.

En els exteriors de la casa hi ha un jardí de 4000 m2, amb una amplia zona d’esbarjo: barbacoes, porxo, piscina , camp de futbol, voleibol, ping-pong i gronxadors  i una caseta de jocs per als més petits. També tenim una sala amb jocs, billar i diana de dards.

Tota la casa disposa de calefacció, wfi,  jocs de taula, servei de rentadora comunitari, bressols, trones i banyeres per a nadons, mobiliari per a infants,  etc. Tot gratuït per als nostres clients.

Zona d'aparcament dins la finca. Fàcil accés.

A la casa, trobareu informació detallada sobre activitats i llocs d'interès

Mas Violella és una casa de pagès que conserva tota la seva autenticitat. Situada dins el Parc Natural, a prop d'Olot i Sant Joan. 
Aquesta masia de pedra volcànica, es lloga per allotjaments independents que es poden anar sumant, depenent de la quantitat de persones que sigueu

Capacitat de 2 a 19 persones

Transport públic:

Des de Barcelona i Girona una línia d'autocars (TEISA) té parada a Sant Joan les Fonts, a 2 km de la casa. Us vindrem a recollir i us portarem a la casa.

Estació tren: AVE - TGV a Figueres a 30 km

Aeroport de Girona a 45 km

Servei de taxis i minibus

Servei de taxi-tour

42°12'58.6"N 2°31'55.6"E


ENTORN DE LA CASA