GESTORIA RURAL

VOLS TENIR UN ALLOTJAMENT TURÍSTIC RURAL I NO SAPS PER ON COMENÇAR?

Dons  la meva idea principal, és ajudar a crear allotjaments turístics,  turisme rural o altre tipus d’establiment turístic o de restauració . Donar un cop de mà en nous projectes turístics,  perquè no et sentis  desorientada,  perduda dins aquest mon nou per a tú.

Sabem que hi ha persones que volen canviar de vida i dedicar-se al turisme en una zona tranquil·la com és ara la Garrotxa, Ripollès, etc o be  donar valor i rendiment a propietats  que no aporten cap guany, només despeses  i no saben per on començar. Dons nosaltres us podem ajudar des del primer moment i acompanyar en aquest procés d’aprenentatge.

També us podem gestionar total o parcialment  el negoci si no teniu  temps o ganes de portar-lo vosaltres

Fa molts anys que m'hi dedico  i la meva experiència penso que val la pena aprofitar-la. Amb els anys he gestionat des de cases de turisme rural, apartaments turístics i cases de colònies amb tot el que implica: creació de portals, gestió de reserves, publicitat, tracte amb els clients, solució de problemes, contractes, assegurances, promoció de la comarca, subvencions, etc.

Quan vaig començar fa uns 20 anys, era una de les primeres cases rurals de la Garrotxa, em vaig tenir que afrontar un tipus d'activitat molt nova, mal legislada i amb moltes incongruències a nivell de normatives.

Tot plegat ha anat canviant, per sort!  i ara resulta més fàcil obrir i gestionar  un allotjament , però també hi ha moltíssima competència i cal donar un toc especial , sobre tot que es diferenciï en alguns aspectes i saber oferir el que la gent està buscant en tot moment.

             SEMPRE A LA VOSTRA DISPOSICIÓ PER DUBTES, CONSULTES, CONCELLS, ETC


 

Projecte 2020:  Mas els Plans dog fierndly

 

Fa més de 25 anys, vam marxar de la capital per  ser pioners en el mon del turisme rural a la Garrotxa. La nostra primera casa fa més de 20 anys que funciona amb èxit i hem anat ampliant amb ofertes diferents dins la mateixa zona de Girona.

 Amb aquesta amplia experiència hem après els mètodes i secrets per dur a terme  amb èxit el nostre somni: treballar amb el que ens agrada i viure de la nostre feina


Projecte 2010:  Can Janot

Projecte 2021:

Mas el Carrer a Santa Pau


Mas el Carrer a Santa Pau
Mas el Carrer a Santa Pau

Amb la col·laboració de la meva filla, hem format un equip que combina l’experiència d’anys d’ofici  amb les noves idees i tècniques actuals. 

També ens dediquem a la decoració a nivell no professional, però si  orientant en aquest sentit. He  tingut la sort de poder decorar i reformar moltes cases rústiques i també modernes, algun local comercial, etc.Us oferim la nostra experiència i assessorament més professional.

  • Fem un estudi del vostre projecte i us assessorem em tema de permisos i modalitats d’allotjament: turisme rural, hotel rural, allotjament d’us turístic, etc
  • Si a més de les idees voleu que us fem un projecte d’obres i decoració, tenim un equip de professionals que coneixem de fa anys i de gran confiança. El servei de decoració es gratuït.
  • Un cop tot està apunt, us assessorem en quant a preus, publicitat, tipus de clients als quals us interessa més dirigir-vos, portals a internet efectius, webs, logotips, comunicació , associacions, fulletons, etc...
  • També des del primer moment us incloem gratuïtament dins el nostre portal d’ambitrural i us enviem possibles contactes de clients que busquen allotjament a la zona

Projecte 2020 Apartament turìstic Sant Joan

Projecte  2015

Apartament  turístic

Sant Francesc 


ALTRES PROJECTES

Informa't sense compromís. Envia un correu a  info@ambitrural.cat

Per qualsevot tipus d'assessorament, te un cost, depenent del que necessiteu, hores de feina, projecte. No informem per telefon

Àmbit Rural

En línia

Àmbit Rural

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

08:44