Olot

OLOT, la ciutat dels volcans

Olot és una ciutat especialment coneguda pel seu interès natural i per formar part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. En el seu terme municipal hi ha quatre volcans, però el més interesant i visitable, és el Montsacopa. Podeu seguir la ruta i pujar fins el cràter on hi trobareu  El Fortí del volcà Montsacopa és un petit restaurant situat al capdamunt del volcà , a només 10 minuts a peu del centre d'Olot (l'accés en vehicle fins al mateix restaurant només és permès a les persones amb mobilitat reduïda, prèvia sol·licitud al mateix restaurant )

Olot

Les contrades del voltant d'Olot també guarden un ric patrimoni natural amb els aiguamolls de la Moixina. També és remarcable el singular jardí botànic del Parc Nou.

La ciutat d'Olot té un interessant patrimoni cultural.  Arquitectònicament, es poden destacar diversos monuments d'estil modernista. També cal destacar els claustres renaixentistes del Carme i  les esglésies  de la Mare de Déu del Tura i de Sant Esteve, formades per construccions de diferents estils des de l'edat mitjana fins al s.XVI.

Els museus més remarcables son el Museu Comarcal de la Garrotxa i el Museu dels Sants

Olot disposa d’una meravellosa pista d’atletisme dissenyada pels famosos arquitectes RCR, just al costat del la Via Verda

Essencialment Olot!

No et pots perdre:

Xocolates Gluki és un taller  xocolater artesà ubicat al centre d’Olot

Can Carbasseres : Tortells  i coca de llardons.

Embotits artesans a la Plaça Mercat Olot

Cada dilluns hi ha el mercat setmanal al Firal

Les festes del Tura, al setembre, val la pena descobrir la faràndula i els antic gegants d’Olot

Cal no oblidar les fires i mercats que es durant l’ any, com la fira del Embotit o Sant Lluc. Festivals de dansa com el Sismògraf  o  espectacles de llum  i foc del Lluèrnia

JOIES DEL MODERNISME

Àmbit Rural

En línia

Àmbit Rural

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

18:28