COLÒNIES 2-3 DIES

Aquestes són algunes de les propostes que us oferim amb temàtiques diverses. No dubteu en consultar-nos! Us prepararem les activitats a la vostra mida i preferències.

 

LA DRAGOLINA (Educació Infantil, Cicle Inicial)

La Dragolina és una dragona molt bona i simpàtica, que viu a la Garrotxa i que necessita l’ajuda dels nens , per poder solucionar un “petit problema” que la ha sorgit. Tots els nens s’implicaran, inclús abans de venir de colònies, per ajudar a la Dragolina. Ens convertirem en petits dracs exploradors …

 

EL BOSC I EN TALLAFOCS (Educació Infantil, Cicle Inicial i Mitjà)

En Tallafocs és el guardabosc encarregat de vigilar i protegir tots els animals i plantes del bosc. Ell ens ensenyarà com és la vida al bosc, els seus clors, sorolls i olors

  •  Itinerari de natura per la fageda d’en Jordà a peu o en carruatge de cavalls. 
  • Tallers i activitats a la casa relacionats amb la natura, el bosc amb els seus colors i olors

 

 ELS VOLCANS DE LA GARROTXA (Educació Infantil, Cicle Inicial i Mitjà)

 Mitjançant un fil conductor com ara el Guardabosc o la Dragolina, els més petits descobreixen els volcans, la fageda i tots els personatges que hi habiten.

  •  Itinerari de natura per la fageda d’en Jordà a peu o en carruatge de cavalls. 
  • Recorregut pel volcà Croscat ( a peu o en trenet). 
  • Tallers i activitats a la casa relacionats amb els volcans

 

PIRATES I CORSARIS (Educació Infantil, Cicle Inicial i Mitjà)

Ens convertim en pirates  mitjançant disfresses i divertits jocs. Amb l’ajut dels nostres particulars corsaris "d'aigua dolça", cercarem el tresor amagat del pirata.

Els participants, dividits en grups, hauran de passar per proves molt variades, destresa, enginy i sobre tot imaginació. Jocs de pistes nocturns, histories d’aventures Tot a un ritme vertiginós i en un ambient totalment alegre.

 

ELS INDIS DE LA GARROTXA  (Educació Infantil, Cicle Inicial i Mitjà)

Ens convertim tots en petits indis per formar part del seu poblat. A través de cançons, jocs, visites, activitats… descobrirem com eren els indis.

Tallers , gimcanes, joc de pistes, la gran festa del indis, taller de confecció s’atrapa somnis, tallers de disfresses, taller d’elaboració de perfums naturals …

 

EL GRAN CIRC  (Educació Infantil, Cicle Inicial i Mitjà)

El món del circ és un bon fil conductor per a realitzar colònies per als més petits. Disfresses, jocs i molta diversió. Nit màgica!!  Activitat de nit a la casa.
Sessió màgica on l'il•lusionisme és el protagonista, coloms, foc, mocadors màgics, ...una nit màgica per a cloure un gran dia

 

LA TARDOR A LA GARROTXALA CASTANYERA   (Educació Infantil, Cicle Inicial i Mitjà)

Una manera més complerta de celebrar l’arribada de la tardor. Passejada per la fageda d’en Jordà a peu o en carruatge de cavalls. Recollirem fulles i farem la gran castanyada  al Rourell!