Situació i contacte

MAS VIOLELLA
Crta GI 522 Km1
17857 Sant Joan les Fonts
(Girona)
info@masviolella.com
Tel: 650430798

COORDENADES GPS:  42°12'58.6"N 2°31'55.6"E

Des de Barcelona i rodalies -Vic:

Anar fins a Vic per la C-17 (Parets del Vallès-Vic Puigcerdà). Passat Vic, seguir direcció Ripoll i continuar per la C-37 fins a la sortida 69: Olot- Torelló-sud i Manlleu (sortida per l'esquerra de l'autovia) .Continuar per la C-37 (Túnels de Bracons) i arribarà a la Vall d'en Bas.

A la sortida del túnel, trobareu una rotonda, girar a l'esquerra direcció Olot-Les Preses (3a sortida). A l'entrada d'Olot, a la segona rotonda (la més gran amb un monument semblant a unes balances) primera sortida a la dreta, totes direccions (Vial Sant Jordi). Passarà diverses rotondes, però ha de seguir sempre recte. Us vegada creua el riu, arribarà a una rotonda i allà ha de seguir recte (segona sortida) direcció La Canya, Ripoll, Sant Joan les Fonts. Seguir recte fins a la Canya on es troba al final de la carretera una rotonda (amb forma de volcà) on ha de sortir per la primera sortida a la dreta direcció Sant Joan les Fonts.

Ha de creuar tot el poble i seguir sempre recte per la GI 522. A 1,5 km després de Sant Joan les Fonts, passat el polígon i el camp de futbol i també un restaurant que es diu Cal Sordet (a la dreta), la carretera comença un pendent. A mitja pujada a mà esquerra veurà la cabanya de Mas Violella i un portal de fusta ple de plaques turístiques (a la nit està ben il·luminat). Ja pot entrar amb el cotxe. El portal està obert.

Des de Girona -Barcelona:

Pren l'autopista AP7 fins a la Sortida 6 (Girona Nord, Olot, Banyoles). Cal seguir direcció Banyoles (Autovia C-66). Un cop creuat Banyoles s'acaba l'autovia. Cal seguir direcció Besalú - Olot. Abans d'arribar a Besalú comença un nou tram d'autovia (A-26). Just passat el túnel de Castellfollit de la Roca, cal deixar l'autovia per la sortida 79. A la primera rotonda cal anar en direcció Sant Joan les Fonts. A uns 2 km. trobaràs, a la dreta, Mas Violella.

Des de França:

Has d'agafar la sortida 3 de l'autopista AP7 (Figueres Nord - Roses) i continuar per la N-II en direcció Figueres. Travessa la ciutat i agafa la N-260 en sentit Olot. La carretera connecta amb l'A-26 a l'altura de Besalú ia partir d'aquí vas el mateix camí que ve de Barcelona.

Transport públic:

Des de Barcelona i Girona una línia d'autocars (TEISA) té parada a Sant Joan les Fonts, a 2 km de la casa. Us vindrem a recollir i us portarem a la casa.

Estació tren: AVE - TGV a Figueres a 30 km

Aeroport de Girona a 45 km

Servei de taxis i minibus

Servei de taxi-tour