Més informació

Hem arreglat aquest antic paller amb tots els detalls per un ambient de descans i natura. La cabana s'obre a l’era on s'alternen espais de sol i ombra: sota el plàcid  noguer de l’era, amb testos d'espígol, marqueses y hortènsies, ... I  còmodes  gandules que ofereixen l'autèntic relax i descans en la natura.  A  tocar, l'interès històric dels volcans d’Olot i la bellesa de la fageda o l’alta garrotxa, a més d'una llarga llista d'activitats esportives, gastronòmiques i culturals.

Cabana de pedra, de dues plantes i dos ambients: baix hi ha un saló menjador amb un gran , cuina equipada i bany complet. A la planta superior hi ha una habitació de matrimoni on es pot posar a més un futon doble i un bressol
TV, calefacció i aire condicionat. Una bonica era- terrassa amb vistes sobre Olot i l'Alta Garrotxa. Piscina compartida amb un altre allotjament. Barbacoa i mobiliari de jardí.

Des de la casa, podeu fer excursions sense necessitat d'agafar el cotxe. Hi ha diversos senders senyalitzats que us porten a la zona volcànica ja Olot. on trobareu tots els serveis: botigues, restaurants, etc.

Lloguer de bicicletes a la mateixa casa.