Més informació

L'Altell és un dels allotjaments de Mas Corominola, recentemt reformat. Correspon a la segona planta del mas i gaudeix d'unes vistes molt maques del volcà Montsacopa, Olot i l'Alta Garrotxa. Inaugurat el juliol de 2015.

Mas Corominola, es dividida actualment en 3 habitatges independents: La cabana (2 -4 persones), Montsacopa (4-6 persones) i l'Altell (de 4 a 9 persones)

L'allotjament Altell disposa de 3 dormitoris, dos dobles i un quàdruple. 2 banys complerts, sala d'estar, cuina ben equipada, molta llum i de fàcil accés.

Al exterior i trobareu una gran era, mobiliari de jardí, zona verda i barbacoa. També una bonica piscina i zona ajardinada.

La casa està situada al cor del Parc Natural i a prop d ela Fageda d'en Jordà i els volcans més importants de la Garrotxa. Anar fins a Olot, és un passeig.

L’excel·lent situació de la casa, permet visitar la zona volcànica a peu o en bicicleta de muntanya, seguint els senders senyalitzats que hi ha molt a prop. 

Tenim servei de lloguer de bicicletes, transfers i recollida de ciclistes.

Podeu llogar els dos allotjaments: Montsacopa i Altell si sou un grup de 10 a 15 persones. Si sou de 16 a 19 persones, també us caldrà llogar la Cabana, situada davant la casa i separada només per l'Era de la casa.