Habitacions

Les cinc habitacions de Can Riera prenen el nom d’espais naturals molt propers que es poden entreveure mirant finestra enllà.

HABITACIONS

Roques Encantades

A peu de l’entrada, orientada al sol del sud, habitació doble amb llit de matrimoni i bany. L’habitació la trobareu preparada amb roba de llit, disposeu de tovallola de bany i lavabo, gel de bany, sabó de mans i assecador de cabell.

 

Puig dels Llops

Habitació doble amb llit de matrimoni i terrassa privada amb vistes al massís. Bany d’ús exclusiu a l´exterior. L’habitació la trobareu preparada amb roba de llit, disposeu de tovallola de bany i lavabo, gel de bany, sabó de mans i assecador de cabell.

 

Puigsacalm

Habitació doble, mirant l’est, amb 2 llits de 90. Bany d’ús exclusiu a l´exterior. L’habitació la trobareu preparada amb roba de llit, disposeu de tovallola de bany i lavabo, gel de bany, sabó de mans i assecador de cabell.

 

Camí Ral

Habitació doble orientada al sud, amb llit de matrimoni. Bany d’ús exclusiu a l´exterior. L’habitació la trobareu preparada amb roba de llit, disposeu de tovallola de bany i lavabo, gel de bany, sabó de mans i assecador de cabell.

 

Llancers

Habitació doble, a la cara sud, amb llit de matrimoni. Bany d’ús exclusiu a l’exterior. L’habitació la trobareu preparada amb roba de llit, disposeu de tovallola de bany i lavabo, gel de bany, sabó de mans i assecador de cabell.